Tre bolag – ett namn

Enriched Life har förvärvat NeuroOptima och bildar därmed en av Skandinaviens största aktörer inom rehabilitering av neurologiska sjukdomar/skador och för klimatvård utomlands.

NeuroOptima och Enriched Life är ledande inom strokerehabilitering med lång erfarenhet av intensiv rehabilitering i varmt klimat. Enriched Life arbetar dessutom med rehabilitering utomlands för neurologiska och stressrelaterade sjukdomar samt med klimatvård.

Nu byter vi namn till Scandinavian Optima Rehab AB. I dagligt tal Optima Rehab. Namnet återspeglar både NeuroOptima och Enriched Life då vi menaratt rehabilitering optimeras i en berikande miljö.

NY anläggning
Vår nya anläggning heter Suitopía Sol Y Mar Suites hotel och Calpe. Calpe är en stad som ligger cirka 50 minuter från Alicantes flygplats. Det är en gammal stad som ligger vid havet och har underbara stränder. Här ligger vårt nya hotell. Det är ett svit hotell som är helt anpassat för kunder med en funktionsnedsättning. Här finns det gym, restaurang, spa, bar och bra träningsmöjligheter. Precis utanför hotellet hittar man den vackra strandpromenaden där det finns både restauranger och butiker.