Santara Resort

En optimal miljö fylld av sol och värme

Santara Resort – rehabilitering i varmt klimat

Santara Resort ligger beläget vid havet i den sydöstra spanska provinsen Alicante. Huvudorten är Alicante vilket också är namnet på provinsens stora och lättillgängliga flygplats. I området kring Santara Resort har många svenskar rest och bosatt sig under decennium. Här, i en optimal miljö fyllt av sol och värme erbjuder vi rehabilitering av stroke, traumatiska hjärnskador, Parkinson, MS, reumatiska och inflammatoriska ledsjukdomar.

Rehabilitering som värmer

Vi har skapat ett kvalificerat modernt program i en miljö och ett klimat som bidrar till en optimal rehabilitering. Vår erfarenhet säger att rehabilitering i olika former gynnas av sol och värme. Vi erbjuder också omställningsprogram för företag och organisationer.

Tillgänglighet efter behov i Santara Resort

Vår anläggning ligger endast 15 minuter från Alicantes flygplats. Här tillhandahåller vi bungalows som ligger belägna i vackra trädgårdar med en underbar säsongsbetonad tropisk pool och öppna områden.

Alla bungalows är skapade med fokus på tillgänglighet för gäster och besökare. Samtliga boenden är möblerade, utrustade och utformade för att rymma mellan 2 och 5 personer. Samtliga boenden har också larm, TV, internet, telefon, rökdetektor och luftkonditionering.

Anpassat för gäster med funktionsnedsättning – men också medresenärer

Reser du för rehabilitering finns det gott om utrymme och möjligheter att kunna låta en medresenär följa med under din vistelse.

Mer om Santara Resort

Bostadsområdet där den fridfulla Santara Resort ligger belägen heter Gran Alacant . Från resorten är det bara 4 km till kustbyn Santa Pola och som tidigare nämnts, endast 15 minuter till staden Alicante och dess flygplats.

I anslutning till vår resort finns också ett stort vackert grönområde, shopping, restaurang, frisör och en teater.