Rehabiliteringsvecka på Lidingö 21 – 27 oktober

Nu erbjuder vi dig som har drabbats av någon neurologisk sjukdom eller skada en intensiv rehabiliteringsvecka på Lidingö. Tillsammans med två erfarna fysioterapeuter erbjuder vi ett program med både individuell och gruppträning. Träningen anpassas helt efter dina mål och förutsättningar. Målen fastställer vi tillsammans och därefter tar fram ett träningsprogram. Vi startar den 21 oktober kl 09.00 och slutar söndagen den 27 oktober före lunch. Träningen pågår varje dag mellan 09.00 – 16.00. På kvällarna efter en stunds vila intar vi en gemensam buffémiddag i Olympiahuset. Sista kvällen serveras en gemensam avslutningsmiddag.

Vi kommer att vara på Bosön som är Riksidrottsförbundets anläggning på Lidingö. På Bosön tränar Sveriges olika landslag men förutom detta så har Bosön en mycket fin hotellanläggning. Här har vi tillgång till bra träningslokaler. Alla lokaler är anpassade för funktionsnedsatta. Lidingö ligger cirka 30 minuter från Centralstationen.

Om du bor i Stockholm och vill bara vara med på träningen går det också bra. Självfallet ingår även lunch och kaffepauser.

Vi har endast plats för sex deltagare.

Självklart får du gärna ta med dig en anhörig/assistent. I varje rum finns det två enkelsängar och dusch och toalett.

 

PRISLISTA
Paketpris för deltagare: 46 650 SEK
Pris för medföljare: 13 500 SEK
Enkelrumstillägg 7 800 SEK
Pris för endast behandlingar 33 000 SEK

I priset ingår: Inkvartering i delat dubbelrum i sex nätter på Bosön, helpension, träning med fysioterapeuter. För medföljande ingår inkvartering i delat dubbelrum och helpension.

Läs mer om rehabiliteringsvecka på Lidingö 21 – 27 oktober