Information om coronaviruset

Corona – Vad gäller?

Som alla känner till så har flera länder drabbats av Coronaviruset. Än så länge har bara ett fåtal individer drabbats men många är ändå oroliga och undrar vad som gäller för Spanien.

I de områden vi bedriver verksamhet har ännu ingen drabbats. Vad gäller våra resor följer vi Utrikesdepartementets reserekommendationer och de har inga reserestriktioner gällande Spanien. För avbokning gäller:

Om UD avråder från resa

Om UD skulle besluta om reserestriktioner till våra områden i Spanien är det full återbetalning som gäller antigen genom er reseförsäkring (avbeställningsskydd) och/eller via Optima Rehab.

Om UD inte avråder från resa

Om ni skulle vilja avboka oavsett UDs reserekommendationer gäller de avbeställningsvillkor som vi har. I vissa hemreseförsäkringar ingår avbeställningsskydd som eventuellt kan täcka dessa kostnader. Kontrollera gärna det!

Ett annat alternativ är att betala med Visa eller Mastercard då det oftast ingår ett avbeställningsskydd. Om ni vill betala med kontokort måste ni ringa till kundcenter 08 – 663 33 49.

Vi bevakar nyheterna samt de officiella källor som finns, bl.a. Folkhälsomyndigheten. Vidare är alltid försiktighet mot alla infektionsrisker att rekommendera och därför är det bra att det på offentliga platser som flygplatser och hotell ställts ut handsprit.

Om du har några frågor gällande detta är du välkommen att kontakta kundcenter.

Lidingö den 28 februari 2020
Med vänlig hälsning

Henrik Salamon
VD