Skip to content

Digital rehabilitering vid stroke och neurologiska sjukdomar.

Ett bra alternativ och komplement till vår träning i Sverige och Spanien.

Vi erbjuder dig digital träning med våra terapeuter. Enkelt och användarvänligt kopplar du bara upp dig och kan kommunicera med terapeuten via videolänk. Länken som skickas till din e-mailadress. Idag finns det flera studier som visar att just digital rehabilitering fungerar mycket bra – det är en lättillgänglig och effektiv behandlingsform

Träningen är också upplagd i den bästa möjliga miljön under tillräcklig lång tid för att ge bästa bibehållna effekt. Neurooptimal träning sker i en högintensiv form med arbetsdagar upp till 6 timmar. Programmen bygger på ett holistiskt tänkande där den kvalificerade och intensiva träningen tillsammans med sol, värme, medelhavsmat och social samvaro ger goda förutsättningar för ett bra resultat av rehabiliteringen.

En lättillgänglig
och effektiv behandlingsform

Svar inom 24 timmar

En digital fortsättning efter din vistelse i Spanien

Har du frågor om din digitala rehabilitering kan du mejla till vår behandlingsterapeut med svar inom 24 timmar. Det är en fantastisk möjlighet till fortsatt träning efter våra träningsprogram i Spanien.

Digital träning 5 dagar i veckan

Endast digital rehabilitering

För dig som bara vill ha digital rehabilitering finns möjligheten att träna med ytterst erfarna och kompetenta terapeuter som utgår utifrån dig och dina behov.

Sol, värme, medelhavsmat och social samvaro

Påbörja din rehabilitering
med Optima Rehab

Play Video