Skip to content

Terme Dolenjske Toplice, Slovenien

Vill du att vi ringer dig?

Växeln är normalt bemannad måndag till fredag kl 8.00-16.00. Vill du att vi kontaktar dig använd formuläret nedan. Du vet väl att även kan anmäla intresse här

Hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicyn.

Om anläggningen

Vi flyger till Zagreb och från Zagreb tar det cirka en timme till hotellet och anläggningen. Terme Dolenjske Toplice ligger 14 km från Novo Mesto, 70 km från huvudstaden Ljubljana. Spaanläggningen ligger i ett lugnt område, omgivet av natur och grönska. Det finns lite butiker och restauranger i närheten. Dagliga bussar finns till och från Novo mesto. I Novo mesto finns museum med uställningar om Celtiska utgrävningar: situlas, glashalsband. Det finns också butiker, köpcentra, biografer, sjukhus, daghem, skolor.

 

Hotellet

Hotellet heter Kristal Dolenjske Toplice och kliniken heter Terme Dolenjske Toplice. Kliniken ligger alldeles bredvid hotellet och man kan nå den via en tunnel. Hela anläggningen är anpassad för funktionsnedsatta personer. Det finns gratis wifi och hotellet har både restaurang och kafeteria. Alla bor i eget rum med egen toalett och dusch.

Det ingår helpension med ett rikt utbud rätter vid bufféerna. Självfallet kan man köpa till dryck – dock ej alkoholhaltiga. Det serveras dagliga mellanmål på förmiddagen och på eftermiddagen (yoghurt, bröd, pålägg). I alla måltider ingår vatten, te och kaffe, till frukost även olika fruktjuicer.

 

 

Information

Hotell :
Rehabilitering :
Kommande resor :
Kontaktperson :
Terme Dolenjske Toplice, Slovenien
Neurologisk rehabilitering
9 Jul - 19 Sep, 2023
Henrik Salamon

Pricing Details

Adult :

Peak from $ /
Off Peak from $ + fees

Senior Concession :

Peak from $ /
Off Peak from $ + fees

Child :

Peak from $ /
Off Peak from $ + fees

Tickets for the exhibition can be purchase here: info@optimarehab.com