Skip to content

Suitopía Sol y Mar Suites Hotel Calpe, Alicante, Spanien

Vill du att vi ringer dig?

Växeln är normalt bemannad måndag till fredag kl 8.00-16.00. Vill du att vi kontaktar dig använd formuläret nedan. Du vet väl att även kan anmäla intresse här

Hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicyn.

Om anläggningen

Precis intill stranden hittar vi Suitopia hotell. Hotellet är stort men ändå småskaligt. Alla våra gäster på samma våning och restaurangen ligger nära boendet och likaså våra träningslokaler. Allt är samlat. Från hotellet tar man sig lätt till stranden dit det är cirka 50 meter. Du bor i en 75 kvm svit med stor terras, vardagsrum med bäddsoffa plus ett sovrum. Självfallet är allt anpassat för funktionsnedsatta personer. I sviten finns det även ett kök med ett matsalsbord där man kan laga sin mat eller så går man ner till restaurangen.

 

Uppskattat kök

Suitopia erbjuder en gastronomisk upplevelse av hög kvalitet. Till den noggrant tillagade maten serveras färska och säsongsbetonade råvaror. Bufférestaurangen har ett brett utbud av hälsosam mat.

Förutom det dignande smörgåsbordet, tar de emot direktbeställningar om du har specifika önskemål, oavsett om det är till frukost, lunch eller middag. Du kan välja att själv peka ut vad du vill att de ska laga till. Från dessertvagnen, förberedd av deras egna bakverkskockar, kan du prova på både givna favoriter och mer innovativa kreationer.

Självklart finns det alternativ för allergiker eller andra dieter.

 

Calpe, en stad med anor

Denna historiska stad, med sina vita härliga sandstränder har ett speciellt signum. Peñón de Ifach, halvön med den stora klippan som reser sig mäktigt över havet och som ger ett naturligt lä för hamnen med sina fritidsbåtar. Där finns många fina fiskrestauranger. Är du uppe tidigt på morgonen rekommenderar vi ett besök på den lokala fiskmarknaden som öppnar kl 05.00.

 

Information

Hotell :
Rehabilitering :
Kommande resor :
Kontaktperson :
Suitopía Sol y Mar Suites Hotel Calpe, Alicante
Stroke och neurologisk rehabilitering
22/4-2020, 13/9-2020
Henrik Salamon

Pricing Details

Adult :

Peak from $ /
Off Peak from $ + fees

Senior Concession :

Peak from $ /
Off Peak from $ + fees

Child :

Peak from $ /
Off Peak from $ + fees

Tickets for the exhibition can be purchase here: info@optimarehab.com