Skip to content

Sol y Mar Gran Hotel Calpe, Spanien

Vill du att vi ringer dig?

Växeln är normalt bemannad måndag till fredag kl 8.00-16.00. Vill du att vi kontaktar dig använd formuläret nedan. Du vet väl att även kan anmäla intresse här

Hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicyn.

Om anläggningen

I hjärtat av staden Calpe finns Sol y Mar Gran Hotel som är vårt fyrstjärniga hotell precis intill Medelhavets strand. Anläggningen håller en mycket hög standard och som gäst får du service av klass.

De har ett spännande utbud som fulländar komforten i form av buffétrestaurang, barer, kafeteria och gym. Det finns även spa och en uppvärmd inomhus-pool där du kan njuta av lugnet och av det varma vattnet.

 

Uppskattat kök

Gran Hotel erbjuder en gastronomisk upplevelse av hög kvalitet. Till den noggrant tillagade maten serveras färska och säsongsbetonade råvaror.

Förutom det dignande smörgåsbordet, tar de emot direktbeställningar om du har specifika önskemål, oavsett om det är till frukost, lunch eller middag.

Du kan välja att själv peka ut vad du vill att de ska laga till. Från dessertvagnen, förberedd av deras egna bakverkskockar, kan du prova på både givna favoriter och mer innovativa kreationer.

Självklart finns alternativ för allergiker, diabetiker och för gäster med hjärtsjukdomar.


Calpe, en stad med anor

Denna historiska stad, med sina vita härliga sandstränder har ett speciellt signum. Peñón de Ifach, halvön med den stora klippan som reser sig mäktigt över havet och som ger ett naturligt lä för hamnen med sina fritidsbåtar. Där finns många fina fiskrestauranger. Är du uppe tidigt på morgonen rekommenderar vi ett besök på den lokala fiskmarknaden som öppnar kl 05.00.

Information

Hotell :
Rehabilitering :
Kommande resor :
Kontaktperson :
Sol y Mar Gran Hotel - Calpe
Stressrehabilitering
25/8-2020, 13/9-2020
Henrik Salamon

Pricing Details

Adult :

Peak from $ /
Off Peak from $ + fees

Senior Concession :

Peak from $ /
Off Peak from $ + fees

Child :

Peak from $ /
Off Peak from $ + fees

Tickets for the exhibition can be purchase here: info@optimarehab.com