Skip to content

Santara Wellness Resort, Gran Alacant, Alicante, Spanien

Vill du att vi ringer dig?

Växeln är normalt bemannad måndag till fredag kl 8.00-16.00. Vill du att vi kontaktar dig använd formuläret nedan. Du vet väl att även kan anmäla intresse här

Hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicyn.

Om anläggningen

Santara ligger endast 15 minuter med bil från Alicantes flygplats. Det är en stor anläggning men vi försöker alltid få boende bredvid varandra. Om man vill åka till Alicante så finns det lokalbussar som stannar precis utanför dörren till Santara. De har en restaurang där vi äter och även har våra kaffepauser

 

Boende

Alla bungalows och lägenheter ligger i vackra trädgårdar med en underbar säsongsbetonad tropisk pool med egen bar och öppna områden. De är alla helt tillgängliga, möblerade, utrustade och utformade för att rymma mellan 2 och 5 personer. De har alla medicinska larm, TV, internet, telefon, rökdetektor och luftkonditionering. Dessutom har de 1 eller 2 sovrum, en bäddsoffa, vardagsrum, matsal, badrum, kök och terrass. Allt med fullt möblerad modern inredning och ljus terrakottadekor. Alla rum håller den standard landstingen ställer på en behandlingsanläggning.

 

Service i bungalown/lägenheten

Städning sker 3 gånger i veckan och sänglinnen och handdukar byts 1 gång per veckan.

I köksdelen finns ett kökspentry som är utrustat med spis, mikro, kyl och frys. Boendekonceptet är i grunden självhushåll så här finns också en tvättmaskin i varje bungalow. Det finns en närbutik på området som är välsorterad där man lätt att köpa frukt, snacks, dryck och tex extra hygienartiklar samt disk och tvättmedel.

En standarduppsättning med hotelltvål och -schampo finns på plats vid din ankomst. I Santaras reception kan du låna hårtork mot deposition. I närbutiken finns även ett bra utbud med varor.

 

Medicinsk service

Din medicinska säkerhet är viktig för oss och vi har därför en sjuksköterska på plats dygnet runt. Vi har även tillgång till läkare dygnet runt.

 

Information

Hotell :
Rehabilitering :
Kommande resor :
Kontaktperson :
Santara Wellness Resort, Gran Alacant, Alicante
Reumatisk rehabilitering
22/4-2020, 13/9-2020
Henrik Salamon

Pricing Details

Adult :

Peak from $ /
Off Peak from $ + fees

Senior Concession :

Peak from $ /
Off Peak from $ + fees

Child :

Peak from $ /
Off Peak from $ + fees

Tickets for the exhibition can be purchase here: info@optimarehab.com